Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
01 okt 2018

Stichting Vluchteling verheugd met Abel Herzberg-lezing minister Kaag

Wat een inspirerende en overtuigende lezing van minister Kaag’, zegt Tineke Ceelen, directeur van St Vluchteling in een eerste reactie.

Lees meer

placeholder
placeholder
26 sep 2018

Kamp Moria: 72 vluchtelingen op 1 toilet

Uit een nieuw rapport dat we vandaag publiceren, blijkt dat onze noodhulpteams op het Griekse Lesbos onder extreme druk moeten werken. Er heerst steeds meer paniek, apathie en woede onder vluchtelingen op de Griekse eilanden.

Lees meer

placeholder
placeholder
24 sep 2018

UPDATE: wat hebben we gedaan met jouw gift?

Syrië, de Rohingya-crisis in Myanmar/Bangladesh, Venezuela, Jemen: sinds januari 2018 hebben we jouw hulp gevraagd voor een aantal zeer urgente situaties. Nu is het tijd om te vertellen wat we dit jaar met jouw gift hebben gedaan.

Lees meer

placeholder
placeholder
21 sep 2018

Fotoserie: Rohingya in beeld

Het geschatte aantal Rohingya-vluchtelingen in de kampen bij Cox’s Bazar, Bangladesh, wordt geschat op 919.000, een schrikbarend hoog aantal. Bekijk hier een fotoserie.

Lees meer

placeholder
placeholder
19 sep 2018

Stichting Vluchteling eist snelle en sterke actie op Moria

De situatie voor vluchtelingen in Moria, Griekenland is bar en boos. Samen met 18 andere organisaties roepen wij op om met meer duurzame oplossingen te komen tegen de slechte condities op het eiland.

Lees meer

placeholder
placeholder
17 sep 2018

Bijna 30.000 Rohingya geholpen, nog lang niet genoeg

Stichting Vluchteling heeft zich vanaf oktober 2017 actief ingezet voor de Rohingya vluchtelingen. Dankzij jouw steun hebben ruim 29.700 vluchtelingen hulp gekregen. Dat zijn er nog lang niet genoeg.

Lees meer