Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
15 okt 2018

VIDEO: Venezolaanse vluchtelingen roepen wanhopig vanuit hun cel

Directeur Tineke Ceelen werd gister op Curacao in de kraag gevat tijdens een interview met een parlementslid. Bij de gevangenis waar Venezolaanse vluchtelingen gedetineerd zijn, kwam de politie nabij en verbood het filmen. Bekijk hier de video.

Lees meer

placeholder
placeholder
12 okt 2018

Ontmoeting met Venezolaanse vluchtelingen op Curaçao

Omdat de situatie verder verslechtert, reist directeur Tineke Ceelen af naar Curaçao en Colombia om ter plekke te bespreken hoe wij als Stichting Vluchteling onze hulp voor de Venezolanen kunnen intensiveren.

Lees meer

placeholder
placeholder
11 okt 2018

Stichting Vluchteling bezoekt Venezolanen op Curaçao

Vanavond in de uitzending van Zembla is er aandacht voor de Venezolanen die massaal naar de eilanden Aruba en Curaçao trekken op de vlucht voor de malaise en grote tekorten aan voedsel en medicijnen in eigen land. Lees hier onze reactie.

Lees meer

placeholder
placeholder
10 okt 2018

Woensdag 10 oktober: Giro555-actiedag voor Sulawesi

Steeds meer bekende Nederlanders zetten zich in voor de slachtoffers van de ramp op Sulawesi en zijn vandaag, woensdag 10 oktober, aanwezig in Beeld en Geluid in Hilversum dat vanaf 12.00 uur open is voor publiek. Bekijk hier het programma.

Lees meer

placeholder
placeholder
05 okt 2018

Onze held Denis Mukwege wint Nobelprijs voor de Vrede

Dokter Denis Mukwege wint samen met Nadia Murad de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn inzet in de strijd tegen seksueel geweld in oorlogsgebieden. Hij biedt hulp aan slachtoffers van seksueel geweld in DR Congo en is al jarenlang partner en goede vriend van Stichting Vluchteling.

Lees meer

placeholder
placeholder
02 okt 2018

Giro555 in actie voor slachtoffers Sulawesi

Vandaag starten de samenwerkende hulporganisaties een Nationale Actie voor de slachtoffers van de aardbevingen en tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi. De ramp heeft sinds vrijdag 1200 mensen het leven gekost.

Lees meer