Resultaten: ‘test je kennis over vluchtelingen quiz’

Heb jij meegedaan aan de ‘test je kennis over vluchtelingen’ quiz een aantal weken geleden? Bekijk dan hier hoe jouw score was in vergelijking met alle andere deelnemers. In totaal hebben 2717 mensen de quiz ingevuld. Met een gemiddelde score van 6,8! Een ruime voldoende, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering.

Benieuwd naar de goede antwoorden? Klik dan hier om de resultaten te bekijken!  

Het komende jaar gaan wij vaker onze kennis en inzichten over vluchtelingen en vluchtelingenproblematiek met jullie delen. Bijvoorbeeld door middel van een quiz, geschreven verhaal, reportages en/of video. We hopen jou als donateur op deze manier nog beter te kunnen informeren over de inhoud en resultaten van ons werk - dat wij dankzij jouw donatie doen - voor vluchtelingen wereldwijd.