Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
16 okt 2019

Testbericht We are you

Dit is een testbericht van We are you.

Lees meer

placeholder
placeholder
31 okt 2018

Het verhaal van de Venezolaanse Roimert (26)

De jongen op de foto is de Venezolaanse Roimert. Hij vluchtte naar Colombia. Hij is ondervoed en heeft volledig insuline-afhankelijke diabetes, maar voor chronisch zieken is geen geld. Lees hier zijn verhaal.

Lees meer

placeholder
placeholder
26 okt 2018

Update: Ebola in Oost-Congo

Congo kampt opnieuw met een Ebola-uitbraak, dit keer in het oosten van het land in de regio Beni-Butembo in Noord-Kivu. Dit gebied wordt geteisterd door geweld, wat de preventie, het vaccineren en de isolering en behandeling van de zieken zwaar bemoeilijkt.

Lees meer

placeholder
placeholder
25 okt 2018

Jemen: 5 antwoorden over de ernstigste humanitaire crisis

Jemen wordt de ergste humanitaire crisis van deze tijd genoemd. Meer dan 22 miljoen mensen hebben humanitaire hulp nodig, de VN waarschuwt voor de dreiging van de ernstigste hongersnood in 100 jaar en een miljoen mensen lijden aan cholera.

Lees meer

placeholder
placeholder
18 okt 2018

VIDEO: 'Ik ken geen enkele Venezolaan die hulp krijgt van Curacao'

Directeur Tineke Ceelen en ambassadeur Art Rooijakkers spreken op Curacao met de Venezolaanse Marienny (31). 'We hebben er alles aan gedaan om niet te hoeven vluchten uit Venezuela, maar we konden gewoon niet anders.' Zij is een van de Venezolaanse vluchtelingen op Curacao die geen hulp krijgt.

Lees meer

placeholder
placeholder
16 okt 2018

VIDEO: ‘Wat ons in Venezuela wacht is 15 jaar cel of de dood’

Ambassadeur Art Rooijakkers is samen met directeur Tineke Ceelen op reis naar Curacao en Colombia om te praten met Venezolaanse vluchtelingen. In Curacao spreekt hij met José, een politiek vluchteling die vastzit in de gevangenis.

Lees meer